Multifoam 500 ml, Rengjøringsspray

Multifoam er en unik skumspray som er ideell for rengjøring av glass, plast og alle slags overflater. Den etterlater ingen flekker, striper eller merker på overflaten som er rengjort, og den er spesielt skånsom mot ømfintlige overflater. Den har også en frisk og behagelig lukt, er enkel å bruke, kostnadseffektiv og miljøvennlig. Prøv Multifoam i dag og opplev en enkel, rask og skånsom rengjøring som vil etterlate overflatene skinnende rene.

kr215 (kr269 inkl. MVA)

Multifoam – Effektiv og Skånsom Skumspray for Alle Overflater

Multifoam er en innovativ og effektiv skumspray som er utviklet for å gi en enkel, rask og skånsom rengjøring av alle slags overflater. Den er ideell for rengjøring av glass, plast og andre ømfintlige materialer, og etterlater ingen flekker, striper eller merker på overflaten som er rengjort.

Multifoam inneholder ikke skuremidler og vil ikke gi riper selv på ømfintlige overflater, noe som gjør den svært skånsom mot materialer som keramikk, glass, speil og andre ømfintlige overflater. Den gir en overlegen rengjøringsopplevelse, og etterlater overflaten glatt og skinnende ren.

Multifoam har også en frisk og behagelig lukt, som gir en ekstra følelse av renhet og friskhet i rommet etter at du har brukt produktet. Det er enkelt å bruke Multifoam – du trenger bare å spraye skumet på overflaten du ønsker å rengjøre og tørke over med en klut eller papirhåndkle.

Multifoam er også svært kostnadseffektiv og vil gi god verdi for pengene dine. En enkelt flaske med Multifoam gir mange rengjøringsmuligheter, og du kan bruke det til rengjøring av vinduer, speil, dusjdører, plastmøbler, kjøkkenbenker og mye mer.

Multifoam er også miljøvennlig, og har en minimal påvirkning på miljøet. Den er laget av biologisk nedbrytbare ingredienser og har en minimal påvirkning på både innendørs og utendørs miljø.

Vekt 1 kg
Dimensjoner 8 × 8 × 28 cm
Skroll til toppen