LX150 – To-sidig LED lys med etterlysende skilt pil opp høyre

Oppdag vårt unike ‘Dutch Design’ – To-sidig LED Escape-skilt – den ideelle løsningen for nødlys med etterlysende front! Med et tidløst design som harmoniserer perfekt med moderne arkitektur, gir vårt kvalitetsutvalg av – To-sidig LED rømningsskilt tydelig identifikasjon av nødutganger og rømningsveier.

Vår – To-sidig LED Escape-serie tilbyr enkel installasjon og pålitelig funksjon, perfekt egnet for kontorer, hoteller, sykehus og detaljhandel. Arkitekter vil sette pris på det estetiske utseendet, spesielt når de designer bygninger, biblioteker og kontorlokaler.

Med IP44-beskyttelse og CE-godkjenning er våre nødlysarmaturer designet for å være holdbare og sikre. De er tilgjengelige i to formater, innfelt og overflatemontert, og benytter ‘fit and forget’ – To-sidig LED-teknologi med en imponerende levetid på minst 40.000 timer. Skiltet er i tillegg etterlysende og vil fortsette å lyse i mange timer etter et evt. strømbrudd.

Velg våre nødlysarmaturer for å oppfylle nødsituasjoners krav uten å ødelegge estetikken. Gi rommene en trygg og stilig belysning som – To-sidig LEDer vei til sikkerhet. Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon og bestill ditt – To-sidig LED Escape-skilt.

kr2400 (kr3000 inkl. MVA)

Produktnummer: LX150-ES1009 Kategorier: , Stikkord:

Oppdag vårt elegante – To-sidig LED Escape-skilt med etterlysende front! Vårt ‘Dutch Design’ nødlysarmatur er ideelt for moderne arkitektur og gir tydelig identifikasjon av nødutganger og rømningsveier. Med enkel installasjon og pålitelig funksjon, er det perfekt for kontorer, hoteller, sykehus og detaljhandel. CE-godkjent, IP44-beskyttet og med ‘fit and forget’ – To-sidig LED-teknologi, har det en lang levetid på over 40 000 timer. Velg mellom innfelt og overflatemontert format for å tilpasse til dine behov. Gi rommene en trygg og stilfull belysning.

Minimumsbestilling på 4 stk. (Kan være ulike skiltmotiv). Vi kan også levere ønsket design på forespørsel.

Vekt 0.05 kg
Dimensjoner 20 × 20 cm
Skroll til toppen